Speciale objecten

Ufo

53 afbeeldingen

Bol met 3 dragers

67 afbeeldingen

    
001 Praline schaaltje Dit schaaltje is geraliseerd volgens het idee van Hans Scholte (http://hans-hobbies.nl/turning/) Het onsderstel is afrormosia en heeft een uitzicht van 3 steunen.  Onderaan zitten er 3 beuken stukjes in verwerkt. Het binnenkelkje is beuk en het bovendeel is abachi.  002 Praline schaaltje Dit schaaltje is geraliseerd volgens het idee van Hans Scholte (http://hans-hobbies.nl/turning/) Het onsderstel is afrormosia en heeft een uitzicht van 3 steunen.  Onderaan zitten er 3 beuken stukjes in verwerkt. Het bovendeel is abachi.  003 Praline schaaltje Dit schaaltje is geraliseerd volgens het idee van Hans Scholte (http://hans-hobbies.nl/turning/) Het onsderstel is afrormosia en heeft een uitzicht van 3 steunen.  Onderaan zitten er 3 beuken stukjes in verwerkt. Het binnenkelkje is beuk en het bovendeel is abachi.  004 Halve ringen met mini laden De gebruikte houtsoorten zijn afrormosia en esdoorn.  005 Halve ringen met mini laden De gebruikte houtsoorten zijn afrormosia en esdoorn.  006 Halve ringen met mini laden De gebruikte houtsoorten zijn afrormosia en esdoorn. Pootjes zijn beuk. 
007 Halve ringen met mini laden De gebruikte houtsoorten zijn afrormosia en esdoorn.  008 Ufo Onderstel is iroko, zwevende potje en deksel is esdoorn en het greepje is iroko.  009 Ufo Onderstel is iroko, zwevende potje en deksel is esdoorn en het greepje is iroko.  010 Ufp Onderstel is iroko, zwevende potje en deksel is esdoorn en het greepje is iroko.  011 Bol met 3 dragers Deze bol met 3 dragers is geraliseerd volgens het idee van Wim Koppejan (http://www.koppejandraaitdoor.nl/main2.htm). Zijn realisatie is op 4 dragers. Het onderstel van mjn realisatie is esdoorn, de bol is zilverberk en het greepje is mutenye.  012 Bol met 3 dragers Deze bol met 3 dragers is geraliseerd volgens het idee van Wim Koppejan (http://www.koppejandraaitdoor.nl/main2.htm). Zijn realisatie is op 4 dragers. Het onderstel van mjn realisatie is esdoorn, de bol is zilverberk en het greepje is mutenye. 
013 Bol met 3 dragers Deze bol met 3 dragers is geraliseerd volgens het idee van Wim Koppejan (http://www.koppejandraaitdoor.nl/main2.htm). Zijn realisatie is op 4 dragers. Het onderstel van mjn realisatie is esdoorn, de bol is zilverberk en het greepje is mutenye.  014 Presenteerschaal met 3-punt ondersteuning Plateau's en tussenkelkjes zijn vervaardigd uit beuk. De 3-punt ondersteuning is padoek.  015 Presenteerschaal met 3-punt ondersteuning Plateau's en tussenkelkjes zijn vervaardigd uit beuk. De 3-punt ondersteuning, pootjes en middenrozas zijn padoek.  016 Logo's Vlaamse Gilde van houtdraaiers De kaders zijn gerealiseerd met 8 segmenten uit afrormosia. De logo's zelf zijn louro faia, wengé en esdoorn. Het geheel van de panelen waar de logo's in verwerkt zijn esdoorn met dunne latjes iroko.  017 Logo Vlaamse Gilde van houtdraaiers De kader is gerealiseerd met 8 segmenten uit afrormosia. Het logo zelf is louro faia, wengé en esdoorn. Het geheel van het paneel waar het logo in verwerkt zit, is esdoorn met dunne latjes iroko.  018 Zwevend potje 
019 Zwevend potje  020 Zwevend potje  021 Zwevend potje  022 Zwevend potje  023 Luchtballon  024 Luchtballon 
025 Pinokkio  026 Pinokkio  027 Smileys Linkse smiley is inlandse notelaar met een hals uit esdoorn en de rechtse is esdoorn met een hals uit inlandse notelaar. De beide voetjes zijn afrormosia, de neusjes zijn padoek en de oogjes zijn een combinatie van yellow pine met mutenye. De afwerkingslaag is carnaubawas.  028 Smileys Linkse smiley is inlandse notelaar met een hals uit esdoorn en de rechtse is esdoorn met een hals uit inlandse notelaar. De beide voetjes zijn afrormosia, de neusjes zijn padoek en de oogjes zijn een combinatie van yellow pine met mutenye. De afwerkingslaag is carnaubawas.  029 Smileys Inlandse notelaar met een hals uit esdoorn . Het voetje is afrormosia, het neusje ispadoek en de oogjes zijn een combinatie van yellow pine met mutenye. De afwerkingslaag is carnaubawas.  030 Smileys Inlandse esdoorn met een hals uit inlandse notelaar . Het voetje is afrormosia, het neusje ispadoek en de oogjes zijn een combinatie van yellow pine met mutenye. De afwerkingslaag is carnaubawas. 
031 Octopus De houtsoort van het onderstel is kerselaar. Het dekseltje is een combinatie van esdoorn met wengé. De afwerking is 2 lagen sealer en 2 lagen vernis met de spuitpistool. Dit ontwerp heb ik ooit gezien via Google afbeeldingen, maar ik ken helaas de eigenaar niet.  032 Octopus De houtsoort van het onderstel is kerselaar. Het dekseltje is een combinatie van esdoorn met wengé. De afwerking is 2 lagen sealer en 2 lagen vernis met de spuitpistool. Dit ontwerp heb ik ooit gezien via Google afbeeldingen, maar ik ken helaas de eigenaar niet.  033 Octopus De houtsoort van het onderstel is kerselaar. Het dekseltje is een combinatie van esdoorn met wengé. De afwerking is 2 lagen sealer en 2 lagen vernis met de spuitpistool. Dit ontwerp heb ik ooit gezien via Google afbeeldingen, maar ik ken helaas de eigenaar niet.  034 Octopus De houtsoort van het onderstel is kerselaar. Het dekseltje is een combinatie van esdoorn met wengé. De afwerking is 2 lagen sealer en 2 lagen vernis met de spuitpistool. Dit ontwerp heb ik ooit gezien via Google afbeeldingen, maar ik ken helaas de eigenaar niet.