Schrijfgerei en sleutelhangers

002 Balpennen Mijn eerste balpennen uit perelaar.  003 Balpen met 2 ringen De eertse balpen met 2 ringetjes gerealiseerd uit esdoorn met een ringetje uit iroko en eentje uit notelaar.  003 Fluitje Houtsoort is mutenye.  004 Kokertjes met tandenstokers Houtsoort is esdoorn. Eén met een zilverenkleurige accessoire en de ander met een goudkelurige.  005 Kokertje met tandenstokers Houtsoort is mutenye.  006 Vulpen en balpen met 2 ringen De vulpen en balpen is vervaardigd uit esdoorn met een ringetje in iroko en eentje in notelaar. De draaidoppen kunnen achteraan op de pen en vulpen worden vastgedraaid. Zo hoef je tijdens het schrijven de dop niet op tafel te leggen. 
007 Vulpen met balpen met 2 ringen De vulpen en balpen is vervaardigd uit esdoorn met een ringetje in iroko en eentje in notelaar. De draaidoppen kunnen achteraan op de pen en vulpen worden vastgedraaid. Zo hoef je tijdens het schrijven de dop niet op tafel te leggen.  008 Balpennen Twee balpennen gerealiseerd uit esdoorn met een ringetjes in iroko en in wengé. De clip en tussenring is van de ene zilverkleur en de andere is een goudkleurige.  010 Vulpen met 2 ringetjes De vulpen is gerealiseerd uit esdoorn met een ringetjes in iroko en in wengé. De dop is niet schroefbaar op de achterkant van de vulpen tijdens het schrijven.  011 Vulpen met 2 ringetjes De vulpen is gerealiseerd uit esdoorn met een ringetjes in iroko en in wengé. De dop is niet schroefbaar op de achterkant van de vulpen tijdens het schrijven.  012 Vulpen met 4 ringetjes De vulpen is gerealiseerd uit esdoorn met een ringetjes in iroko, wengé, eik en den (PNG). De dop is niet schroefbaar op de achterkant van de vulpen tijdens het schrijven.  013 Vulpen met 4 ringetjes De vulpen is gerealiseerd uit esdoorn met een ringetjes in iroko, wengé, eik en den (PNG). De dop is niet schroefbaar op de achterkant van de vulpen tijdens het schrijven. 
014 Balpennen en sleutelhangers Een gamma met balpennen, vulpennen en sleutelhangers (kokertjes met tandenstokertjes). Deze werden gerealiseerd voor kerstcadeautjes 2014. Alles werd gerealiseerd in esdoorn incombinatie van ringetjes uit iroko, wengé, eik en den (PNG).  015 Balpen sleutelhanger Mini balpen sleutelhanger vervaardigd uit padoek.  016 Kokertje met tandenstokers Sleutelhanger, kokertje uit esdoorn met gebrande ringen. In het kokertje kunnen tandenstokertjes worden gestoken.  017 Balpen met lijning Balpen uit esdoorn met velijmde wené stukjes.  018 Balpen met lijning Balpen uit esdoorn met verlijmde wengé stukjes.  019 Vulpennen met ringetjes Vulpennen vervaardig uit esdoorn met 4 ringetjes. De ringetjes zijn uit padoek, iroko, yellow pine en wengé. Middenin staat het verlijmde werkstukje om dit te kunnen realiseren. 
020 Vulpennen met ringetjes Vulpennen vervaardig uit esdoorn met 4 ringetjes. De ringetjes zijn uit padoek, iroko, yellow pine en wengé. Middenin staat het verlijmde werkstukje om dit te kunnen realiseren.  021 Vulpennen Vulpennen vervaardig uit esdoorn met 4 ringetjes. De ringetjes zijn uit padoek, iroko, yellow pine en wengé.  022 Mini balpen sleutelhangers Diverse mini balpennen sleutelhangers. Houtsoorten van links naar rechts. Padoek, wilg, kerselaar, perelaar, louro faia, esdoorn, notelaar, yellow pine en een combinatie esdoorn met notelaar.  023 Bokertjes met tandenstokers Koker leutelhangers voor tandenstokers. Houtsoortens ijn van links naar rechts. iriko, esdoorn,perelaar, iroko, kerslaar, padoek, padoek en perelaar.  024 Klik sleutelhangers Klik sleutelhangers. De houtsoorten van van links naar rechts zijn. kerselaar, mutenye, beuk, padoek, yellow pine en eik.  025 Gewone sleutelhangers Gewone sleutelhangers. De houtsoorten op de bovenste rij van links naar rechts zijn. Abachi, mutenye, kerselaar, es, louro faia, es, padoek en notelaar. De onderste rij van links naar rechts zijn. Eik, louro faia, abachi, padoek, perelaar en notelaar. 
026 Serie balpennen Balpennnen met diverse houtsoorten.  027 Serie balpenen, vulpennen en sleutelgangers Sleutelhangers, balpennen en vulpennen in diverse houtsoorten.