Excentische opjecten

001 Excentrische theelichtjes Deze theelichtjes zijn geraliseerd volgens het idee van Jan Pranger (http://www.arstorno.nl/357-exctheelicht.html) Het linkse is padoek en rechtse is iroko  002 Excentrisch schaaltje Houtsoort schaaltje is afrormosia met 3 ingelijmde essen knopjes.  003 Excentrisch schaaltje Houtsoort schaaltje is afrormosia met 3 ingelijmde essen knopjes.  004 Excentrisch schaaltje Houtsoort schaaltje is afrormosia met 3 ingelijmde essen knopjes.  005 Excentrische kom De romp is yellow pine met een fijn lijntje notelaar in. Het opgelegd kraagje is es bij het excentisch gat. De ingelihjmde cirkels zijn afwisselend iroko met eik.  006 Excentrische kom De romp is yellow pine met een fijn lijntje notelaar in. Het opgelegd kraagje is es bij het excentisch gat. De ingelihjmde cirkels zijn afwisselend iroko met eik. 
007 Excentrische kom De romp is yellow pine met een fijn lijntje notelaar in. Het opgelegd kraagje is es bij het excentisch gat. De ingelihjmde cirkels zijn afwisselend iroko met eik.  008 Exentrisch schaaltje Houtsoort is maple of Amerikaanse esdoorn afgewerkt met carnaubawas, zwarte glansverf en groene verf .  009 Exentrisch schaaltje Houtsoort is maple of Amerikaanse esdoorn afgewerkt met carnaubawas, zwarte glansverf en groene verf .  010 Exentrische schaaltjes Diverse houtsoorten zoals esdoorn, maple meranti, vervuurde beuk en iroko.  Afwerkingslaag is carnaubawas.  011 Vogelnest Houtsoort vogelnest is paardenkastanje en de eitjes zijn kerselaar.  012 Vogelnest Houtsoort vogelnest is paardenkastanje en de eitjes zijn kerselaar. 
013 Vogelnest Houtsoort vogelnest is paardenkastanje en de eitjes zijn kerselaar.  014 Vogelnest Houtsoort vogelnest is paardenkastanje en de eitjes zijn kerselaar.