Diversen

001 Varkentje met tandenstokers Volledig in eiken met opgelijmde oogjes.  002 Varkentje met tandenstokers Volledig in eiken met opgelijmde oogjes.  003 Konijntje met tandenstokers Het hoedje is uit iroko met een randje aan in ayous. Het konijntje met opgelijmde oogjes is volldig uit padoek.  004 Konijntje met tandenstokers Het hoedje is uit iroko met een randje aan in ayous. Het konijntje met opgelijmde oogjes is volldig uit padoek.  005 Paddestoelen met tandenstokers Links is uit taxus en rechts uit pruimenhout  006 Wandelstok De wandelstok is vervaardigd uit een tak kerselaar. 
007 Wandelstok De rubberen steun met onderaan een 3-tal ingebrande lijnen.  008 Wandelstok De rubberen steun kan afgedraaid worden zodanig dat er een pin te voorschijn komt. Deze moet meer stabiliteit geven bij het betreden van harde aarde paden.  009 Kegel combinatie met tandenstokers Grote kegel is abachi en de kleine kegel is beuk. De bol die als greepje dient is iroko.  010 Vogel op boomstam De romp van de vogel is meranti, het snaveltje is beuk en de poten zijn es.  011 Wereldbol Dit idee heb ik ooit ergens live gezien, een foto van genomen, maar bij de website van Nico Oosthoek is hij ook te zien. Het kan evengoed zijn idee geweest zijn. (http://www.ambachtelijkhoutdraaien.com/site/Gesegmenteerd_werk.html#9) De bol is samengesteld met beuk en notenhout. De halve maan en de 2 korte tussenstaafjes onder de maan zijn abachi. De voet, tussenbolletje en de sierpijl dwars door de bol is padoek. Deze onderdelen zijn al fel verkleurd door het zonlicht.  012 Wrat 1 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout. 
013 Wrat 1 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  014 Wrat 1 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  015 Wrat 1 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  016 Wrat 1 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  017 Wrat 2 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  018 Wrat 2 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout. 
019 Wrat 2 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  020 Wrat 2 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  021 Wrat 2 Een stuk zilverberk gered uit het kachelhout.  022 Bollen Vijf bollen en twee halve bollen uit afrormosia met een diameter van 100 mm. Eén bol is afgewerkt met shellawax.  023 Bol Afgewerte bol uit afrormozia met shellawax met een diameter van 100 mm..  024 Bol grote trapbaluster Bol grote trapbaluster uit eik. 
025 Bol grote trapbaluster Bol grote trapbaluster uit eik.  026 Kleine trapbalusters Kleine trapbaluster uit eik.  027 Kleine trapbalusters Kleine trapbaluster uit eik.  028 Kleine trapbalusters Detail kleine trapbaluster uit eik.